I ♥ Summer Sjabbatdiner

Geniet deze zomermaanden van de I ♥ Summer Sjabbatdiners en ontmoet je andere Joodse studenten en young professionals, Nederlands en internationaal.

11 augustus 2023

11 augustus 2023

Als jij even kunt uitrusten van je studie of even wilt bijkomen van je werk kan je bij Chabad on Campus aan de Amsterdamse Zuidas zomers komen genieten van een viergangendiner.

Speciaal voor de zomermaanden zijn er onze I ♥ Summer events! 

Doe mee aan deze prachtige sjabbattraditie en ontmoet andere Joodse studenten en young professionals, Nederlands en internationaal.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het sjabbatdiner voor studenten en young professionals die in Nederland studeren, dan wel wonen. Wil je wel een donatie doen aan Chabad on Campus of een sjabbatviering sponsoren? Dat kan via https://chabadoncampus.nl/doneren/

Aan bezoekers (die niet in Nederland studeren, werken of wonen) vragen wij een bijdrage van €25,-. Dit is te voldoen is via bovenstaande link of door het over te boeken naar bankrekeningnummer NL14ABNA0422148091, t.n.v. Chabad on Campus.

Chabad on Campus
Chabad on Campus is het centrale ontmoetingspunt voor jong Joods Nederland. De afgelopen tien jaar namen meer dan twee duizend jongeren deel aan o.a.  deze unieke vrijdagavonden. Kortom, de sjabbat diners bij Chabad on Campus zijn laagdrempelig, leuk en vooral een ideale gelegenheid om  bij te praten met oude vrienden dan wel om nieuwe mensen te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.

Locatie
De activiteiten van Chabad on Campus vinden vrijwel altijd plaats in de omgeving van de Zuidas (in de directe nabijheid van station Amsterdam Zuid). De exacte locatie van de activiteit ontvang je na aanmelding.

“Voor sommigen symboliseert shabbat bij Chabad On Campus het einde van de week, voor anderen het begin van een feest. Hoe dan ook zijn voor velen de shabbatmaaltijden bij Chabad On Campus het hoogtepunt van hun week!”

Sjabbattijden
Aanvang- en einde sjabbattijden kunt u vinden op chabad.org

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 28 juni

Eindejaars-BBQ voor Joodse Studenten, YP’s en Staf

Sluit je aan bij honderden Joodse studenten, universiteits- en hogeschoolmedewerkers en yp’s voor een heerlijke BBQ, hippe Israëlische muziek en goed gezelschap

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 5 juli

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 12 juli

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 19 juli

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.