Back to School Shabbat

Back to School Shabbat op vrijdag 26 augustus!

Nu het einde van de zomervakantie nadert en veel mensen terugkeren vanaf hun vakantiebestemmingen naar – het minstens zo zonnige – Nederland, maken wij ons weer klaar om iedereen te verwelkomen tijdens onze ‘Back to School Sjabbat’!

 

Op vrijdagavond 26 augustus om 19:00 opent Chabad on Campus haar deuren weer voor alle Joodse studenten in Nederland. De ‘Back to School Sjabbat’ is de ideale mogelijkheid om bij te praten met andere jonge Joden en vakantieverhalen of gedachten over het aankomende (studie-)jaar te delen! Ook biedt aankomende vrijdagavond de perfecte omgeving om zowel nieuwe Nederlandse als internationale mensen te ontmoeten onder het genot van drie gangen, wijn en kiddoesj.

 

Dus als je het begin van het nieuwe studiejaar op een gezellige en toegankelijke manier wil vieren, meld je dan onderaan deze pagina aan voor onze ‘Back to School Sjabbat’!

 

Details: 

‘Back to School Sjabbat’ bij Chabad on Campus is gratis voor lokale studenten. Bezoekers kunnen ons mailen (info@chabadoncampus.nl) voor informatie over de kosten.

Mocht je willen doneren aan Chabad on Campus of deze sjabbat willen sponsoren, dan is dat mogelijk via deze link: https://chabadoncampus.nl/en/donate/

 

Locatie: 

De exacte locatie van de activiteit ontvang je na registratie, maar deze activiteit zal plaatsvinden in de buurt van de Zuidas (dichtbij station Amsterdam Zuid). 

 

Sjabbattijden:

Begin van sjabbat en het aansteken van de kaarsen: 19:10

Einde van sjabbat: Zaterdag 27 augustus om 21:17

Begintijd ‘Back to School Sjabbat’: 19:00

 

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

Yom Kippur 4 oktober: Maaltijd voor het vasten en sjoeldienst (Kol Nidre)

Gezamenlijk luiden wij de heiligste dag van het jaar in met een maaltijd voorafgaand aan het vasten en de Kol Nidre-sjoeldienst.

Yom Kippur 5 oktober: Mincha, Ne’ila en post-vastenmaaltijd

Samenkomen ter afsluiting van de heiligste dag van het jaar met de Mincha, Ne’ila, Havdala en een post-vastenmaaltijd.

Sjabbatdiner vrijdag 21 oktober

Geniet van avondeten, wijn en kiddoesj met zowel gezellige internationale als Nederlandse studenten en Young Professionals in Amsterdam Zuid!

Jewish Learning Circle dinsdag 25 oktober

Neem deel aan onze Jewish Learning Circle voor discussie en dialoog over maatschappelijk relevante onderwerpen verbonden aan het jodendom!

Studentencafé dinsdag 25 oktober

Begin de week goed bij Chabad on Campus onder het genot van een gezellige maaltijd met jouw medestudenten!

Sjabbatdiner vrijdag 28 oktober – VOLGEBOEKT

Geniet van avondeten, wijn en kiddoesj met zowel gezellige internationale als Nederlandse studenten en Young Professionals in Amsterdam Zuid!

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste nieuws en over Chabad on Campus en opkomende evenementen.

Contact

Gustav Mahlerplein 2 Amsterdam, 1082MA Netherlands

020-341-7398
info@chabadoncampus.nl

© 2021 Stichting Chabad On Campus Nederland & Chabad Amsterdam South (Zuidas)

Dit online platform is mede mogelijk gemaakt door Stichting Collectieve Maror-Gelden Nederland