Chanoeka Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP's - 8 Dec

Tijd om te ontspannen en contacten op te doen.

8 december 2023

8 december 2023

Als je drukke studie- of werkweek ten einde loopt dan is het Sjabbatdinner een perfecte gelegenheid om je week op een zinvolle manier af te sluiten in een hartverwarmende sfeer. Tijd om te ontspannen en contacten op te doen.

Chabad on Campus is het centrale ontmoetingspunt voor jong Joods Nederland. De afgelopen tien jaar namen duizenden jongeren deel aan o.a.  deze unieke vrijdagavonden. De sjabbatdiners bij Chabad on Campus zijn laagdrempelig, leuk en vooral een ideale gelegenheid om bij te praten met oude vrienden dan wel om nieuwe mensen te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.

Eventdetails
Datum: Vrijdag 8 december
Tijd: 19.00 uur
Location: De exacte locatie van de activiteit ontvang je na aanmelding.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het Sjabbatdiner voor studenten en young professionals die in Nederland studeren, dan wel wonen. Wil je wel een donatie doen aan Chabad on Campus of een Sjabbatviering sponsoren? Dat kan via https://chabadoncampus.nl/doneren.

Aan bezoekers (die niet in Nederland studeren, werken of wonen) vragen wij een bijdrage van € 25,-. Dit is te voldoen is via https://chabadoncampus.nl/doneren.

Sjabbattijden
Het begin van Sjabbat en het aansteken van de kaarsen is deze vrijdag om 16:10 uur en eindigt zaterdag om 17:17 uur.
Het sjabbatdiner begint om 19:00 uur.

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

No data was found

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.