Eindejaars BBQ voor Joodse Studenten, YP’s en Staf

Sluit je aan bij honderden andere Joodse studenten, universiteits- en hogeschoolmedewerkers, en young professionals voor dit prachtige evenement. We gaan genieten van een heerlijke koosjere BBQ, hippe Israëlische muziek en natuurlijk fantastische mensen.

4 juli

4 juli

Het afgelopen academische jaar was niet makkelijk, vooral niet voor de Joodse studenten en universiteitsmedewerkers. Om het studiejaar toch positief af te sluiten, organiseren we een grote eindjaars-BBQ voor Joodse en Israëlische studenten en medewerkers van alle universiteiten en instellingen voor hoger onderwijs in Nederland.

Dit evenement biedt een perfecte gelegenheid om je netwerk uit te breiden, nieuwe vrienden te maken, collega’s te ontmoeten, en om steun te bieden en te ontvangen. Verschillende beleidsmakers uit het brede politieke spectrum zullen ook uitgenodigd worden.

Ben je student, docent of anderszins medewerker van een van de onderwijsinstellingen in ons land? Sluit je dan aan bij honderden andere Joodse studenten, universiteits- en hogeschoolmedewerkers en young professionals voor dit prachtige evenement. We gaan genieten van een heerlijke koosjere BBQ (met vanzelfsprekend ook veganistische opties), hippe Israëlische muziek en natuurlijk fantastische mensen.

Evenementsdetails
Datum: 4 juli 2024
Tijd: 19:00 uur
Locatie: In de directe nabijheid van Station Amsterdam Zuid (exacte locatie na RSVP)

RSVP verplicht
Hoewel we veel mensen verwachten, zijn de plekken beperkt. RSVP tijdig om een plek te verzekeren via dit formulier (niet het formulier op deze pagina): https://forms.gle/P13stB412x2GUoMU8.

Wij zijn dankbaar aan de donateur, die graag anoniem wil blijven, voor het sponsoren van deze bijeenkomst. De donatie is gedaan om de studenten en staf een hart onder de riem te steken. Wilt u ook doneren, dan kan dat via: http://donations.chabadoncampus.nl.

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

No data was found

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.