Family-style DInner

Maandagavond bij Chabad On Campus

27 december 2021

27 december 2021

Na een weekend vol feesten en borrels (en soms studeren) zit de pret erop en is de nieuwe week begonnen. Op het moment dat de wekker vroeg in de ochtend afgaat, is de maandag dip al direct te voelen. Dit is de tijd van de week wanneer je wordt geconfronteerd met het zware studentenleven. Dat vertaalt zich in weinig energie en uiteraard geen zin om te koken. Om je maandag op te vrolijken is er een kleinschalig, wekelijks diner bij Chabad On Campus. Dit is een intiem, huiselijk en laagdrempelig evenement waar je komt om op te laden voor de nieuwe week én natuurlijk om heerlijk te eten.

Inmiddels is de maandagavond bij Chabad On Campus een vaste gelegenheid geworden dat door studenten uit heel Nederland wordt bezocht. Wekelijks wordt het menu op social media geplaatst dat bestaat uit gezond en lekker koosjer eten.

Niets is zo mooi als het leven van een student. Zeker wanneer je elke maandag heerlijk eten voorgeschoteld krijgt bij Chabad on Campus. Kom eens langs bij ons wekelijkse maandagavonddiner en laat je verrassen.

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

No data was found

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.