Jewish Learning Circle dinsdag 25 oktober

Neem deel aan onze Jewish Learning Circle voor discussie en dialoog over maatschappelijk relevante onderwerpen verbonden aan het jodendom!

Jewish Learning Circle October 25

Jewish Learning Circle October 25

Heb je ooit brandende vragen gehad over het jodendom? Houd je van discussie en dialoog over Joodse onderwerpen? Tijdens de Jewish Learning Circle, behandelen we maatschappelijk relevante onderwerpen. Het verdiepen van je kennis van millennia-oude wijsheid en het versterken van je kritisch denkvermogen inspireert je om vanuit een breder perspectief naar moderne vraagstukken te kijken en keuzes te maken.

Het is niet nodig om enige kennis van het jodendom of Hebreeuws te hebben om deel te nemen aan de lessen. Integendeel, de Jewish Learning Circle biedt een veilige en respectvolle omgeving waarin er sprake is van een dialoog in plaats van een monoloog. Dit betekent dat het stellen van vragen en het delen van meningen niet alleen is toegestaan, maar juist wordt aangemoedigd!

Iedere week hebben we een nieuw discussiethema dat meerdere onderwerpen omvat. Iedereen is welkom, dus of je een wekelijkse deelnemer aan de Learning Circle bent of een nieuwkomer: weet dat jouw tijd en inbreng worden gewaardeerd.

 

Meld je aan via het registratieformulier op deze pagina!

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

Pesach Seider Amsterdam 2024

Een unieke Pesachviering voor Joodse Studenten en Young Professionals

Sjabbatdiner, de Pesacheditie – 26 april

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.