Kick off Chanukah & Watch the World Cup Final

Watch the World Cup Final and celebrate Chanukah with other Jewish Students and Young Professionals in Amsterdam with Chabad on Campus.

18 december 2022

18 december 2022

De eerste avond van Chanukah valt dit jaar gelijk met de finale van de World Cup. Voor Chabad on Campus was dit de reden om deze bijeenkomsten samen te voegen met als resultaat… Kick Off Chanuka!

Om 18 december 2022 om 15:30 ben je van harte welkom om samen met andere Joodse studenten en Young Professionals te genieten van Soefganiot, latkes en natuurlijk bitterballen.

De wedstrijd zal getoond worden op een groot scherm en tijdens de pauze zal het eerste lichtje van de Menorah/Chanukia worden ontstoken.

Kosten voor deze bijeenkomst zijn €5,- per persoon.

Betaling en of een donatie kan voldaan worden een overboeking naar NL14ABNA0422148091 of via de links: www.chabadoncampus.nl/doneren of https://useplink.com/payment/nclYdIfCMTGyla2HcUk1/

Joods studenten die uit andere steden komen, zoals bijvoorbeeld Den Haag, Groningen, Maastricht, Rotterdam of Utrecht, krijgen de helft van hun OV kosten vergoed. 

 

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 31 mei

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.