Rosh Hashanah diner 2022

Kom naar Chabad on Campus om het Joodse nieuwjaar te vieren met de gezelligste groep studenten en Young Professionals in Nederland tijdens ons grootse Rosh Hashanah diner!

25 september 2022

25 september 2022

Op zondag 25 september vieren wij de geboorte van het universum! Of het nou het aansteken van de kaarsen, challe met rozijnen of allerlei zoete versnaperingen zijn waar je van houdt, tijdens ons grote Rosh Hashanah diner is er ruime keuze.
Kom naar ons Rosh Hashanah diner om in het bijzijn van Nederlands gezelligste groep studenten en Young Professionals het nieuwe jaar in te luiden.
Het vieren van het Joodse nieuwjaar bij Chabad on Campus is de perfecte manier om op een laagdrempelige wijze nieuwe mensen te leren kennen, of deze speciale gelegenheid samen met vrienden door te brengen.
Locatie: Het Rosh Hashanah diner is op een externe locatie, wees op tijd met registreren om hierover de correcte informatie te ontvangen.
Kosten:
Studenten: 18 euro.
Young Professionals: 30 euro.
Sponsor: 180 euro
Begintijd van het diner: 19:00

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 28 juni

Eindejaars-BBQ voor Joodse Studenten, YP’s en Staf

Sluit je aan bij honderden Joodse studenten, universiteits- en hogeschoolmedewerkers en yp’s voor een heerlijke BBQ, hippe Israëlische muziek en goed gezelschap

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 5 juli

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 12 juli

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 19 juli

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.