Shavuot dienst + Cheesecakes + Lunch

Het is gebruikelijk om zuivel te eten op de eerste dag van Shavuot en wat is een betere manier om dit te doen dan met cheesecake? Kom naar Chabad on Campus voor een Shavuotdienst, -lunch en -dessert dat je niet wilt missen!

5 juni 2022

5 juni 2022

Hoe viert Chabad on Campus dit festival van weken en geboden? Zoals al je favoriete Joodse feestdagen – met eten! Dit gezellige evenement bestaat uit een Torahlezing over de Tien Geboden, een zuivelkiddoesj en lunch!

Dit evenement is een fantastische mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten, bij te praten met vrienden en te genieten van een heerlijke cheesecake! Uiteraard zijn er ook vegetarische en veganistische opties aanwezig.

Locatie

Dit evenement zal plaatsnemen rond de Zuidas (in de buurt van station Amsterdam Zuid) Na registratie zal je de exacte locatie van de activiteit ontvangen!

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

No data was found

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.