Sjabbat Diner - Joodse studenten & Young professionals

"The place to be" op vrijdagavond! Exquisite cuisine, interessante deelnemers en fascinerende gesprekken. Een bijzonder sjabbat-moment met tientallen Joodse studenten en Young Professionals uit Nederland en het buitenland. Hét moment om je netwerk uit te breiden, nieuwe vrienden te maken en je identiteit te bevestigen.

21 januari 2022

21 januari 2022

De drukke werkweek met je studie of werk en uitgaan, loopt ten einde. Nog net voordat je écht gaat relaxen is het fijn om op vrijdagavond sjabbat te vieren. Het ideale moment om onder het genot van een glas (koosjere) wijn en een hemels diner te genieten van aangenaam gezelschap. Wekelijks zitten tientallen Joodse studenten en Young Professionals uit binnen- en buitenland bij elkaar aan tafel op de Amsterdamse Zuidas. Met elkaar luiden ze de sjabbat in bij Chabad on Campus.

Chabad on Campus is het centrale ontmoetingspunt voor jong Joods Nederland. De afgelopen negen jaar namen meer dan duizend jongeren deel aan onze unieke vrijdagavonden. Sjabbat bijeenkomsten bij Chabad on Campus bieden je de perfecte omgeving om je netwerk uit te breiden en vriendschappen te sluiten.

Details

Er zijn geen kosten verbonden aan het sjabbat diner. Wil je wel een donatie doen aan Chabad on Campus of een sjabbat viering sponsoren dan kan dat via deze link.

Locatie

De activiteiten van Chabad on Campus vinden vrijwel altijd plaats in de omgeving van de Zuidas (in de directe nabijheid van station Amsterdam Zuid). De exacte locatie van de activiteit ontvang je na aanmelding.

*Voor sommigen symboliseert sjabbat bij Chabad On Campus het einde van de week, voor anderen het begin van een feest. Hoe dan ook zijn voor velen de sjabbatmaaltijden bij Chabad On Campus het hoogtepunt van hun week!*

Sjabbat Tijd

  • 16:40 – aanvang Sjabbat en kaarsen aansteken
  • 19:00 – Sjabbat diner @ Chabad on Campus
  • 18:04 – (22 januari) – Einde Sjabbat

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 28 juni

Eindejaars-BBQ voor Joodse Studenten, YP’s en Staf

Sluit je aan bij honderden Joodse studenten, universiteits- en hogeschoolmedewerkers en yp’s voor een heerlijke BBQ, hippe Israëlische muziek en goed gezelschap

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 5 juli

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 12 juli

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 19 juli

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.