Sjabbat Diner - Joodse studenten & Young professionals

"The place to be" op vrijdagavond! Exquisite cuisine, interessante deelnemers en fascinerende gesprekken. Een bijzonder shabbat-moment met tientallen Joodse studenten en Young Professionals uit Nederland en het buitenland. Hét moment om je netwerk uit te breiden, nieuwe vrienden te maken en je identiteit te bevestigen.

18 maart 2022

18 maart 2022

De drukke werkweek met je studie of werk en uitgaan, loopt ten einde. Nog net voordat je écht gaat relaxen is het fijn om op vrijdagavond shabbat te vieren. Het ideale moment om onder het genot van een glas (koosjere) wijn en een hemels diner te genieten van aangenaam gezelschap. Wekelijks zitten tientallen Joodse studenten en Young Professionals uit binnen- en buitenland bij elkaar aan tafel op de Amsterdamse Zuidas. Met elkaar luiden ze de shabbat in bij Chabad on Campus.

Chabad on Campus is het centrale ontmoetingspunt voor jong Joods Nederland. De afgelopen negen jaar namen meer dan duizend jongeren deel aan onze unieke vrijdagavonden. Shabbat bijeenkomsten bij Chabad on Campus bieden je de perfecte omgeving om je netwerk uit te breiden en vriendschappen te sluiten.

Details

Er zijn geen kosten verbonden aan het shabbat diner. Wil je wel een donatie doen aan Chabad on Campus of een shabbat viering sponsoren dan kan dat via deze link

Locatie

De activiteiten van Chabad on Campus vinden vrijwel altijd plaats in de omgeving van de Zuidas (in de directe nabijheid van station Amsterdam Zuid). De exacte locatie van de activiteit ontvang je na aanmelding.

Voor sommigen symboliseert shabbat bij Chabad On Campus het einde van de week, voor anderen het begin van een feest. Hoe dan ook zijn voor velen de shabbatmaaltijden bij Chabad On Campus het hoogtepunt van hun week!

Sjabbat Tijd

  • 18:25 – aanvang Shabbat en kaarsen aansteken
  • 19:00 – Shabbat diner @ Chabad on Campus
  • 19:39 – einde Shabbat

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

No data was found

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.