Sjabbat Diner - Joodse studenten & Young professionals

"The place to be" op vrijdagavond!" Exquisite cuisine, interessante personen en fascinerende gesprekken. Een bijzonder sjabbat-moment met tientallen Nederlands en Internationaal Joodse studenten & Young professionals. Hét moment om je netwerk uit te breiden, nieuwe vriendschappen te makken en je identiteit te beleven.

14 januari 2022

14 januari 2022

De drukke werkweek van studie, uitgaan en haasten loopt ten einde. Nog net voordat je écht gaat relaxen is het leuk om samen op vrijdagavond de sjabbat te vieren. Dit is het ideale moment om te genieten van een aangenaam gezelschap onder het genot van een glas (koosjere) wijn en een hemels lekker diner. Wekelijks zitten tientallen Nederlands en Internationale Joodse studenten en young professionals aan tafel bij Chabad on Campus op de Amsterdamse Zuidas om met elkaar de sjabbat in te luiden. 

Chabad on Campus is het centrale aanspreekpunt voor jong Joods Nederland. Over de afgelopen negen jaar namen meer dan duizend jongeren deel aan deze unieke vrijdagavond. Daarmee is de Sjabbat met Chabad on Campus de perfecte omgeving om je netwerk te verbreden en vriendschappen te sluiten.

Details

Er zijn geen kosten verbonden aan het diner. Wil je een donatie doen aan Chabad on Campus of een sjabbatviering sponsoren dan kan dat via deze link.

Locatie

De activiteiten van Chabad on Campus vinden vrijwel altijd plaats in de omgeving van de Zuidas (in de directe nabijheid van Station Amsterdam Zuid). De exacte locatie van dit specifieke event ontvang je na aanmelding.

Voor sommigen symboliseert de sjabbat bij Chabad On Campus het einde van de week, voor anderen een begin van het feest. De sjabbatmaaltijden bij Chabad On Campus zijn voor velen de hoogtepunt van hun week!

Sjabbat Tijden

  • 16:30 uur – Kaarsjes aansteken en aanvang sjabbat
  • 19:00 uur – Sjabbatdiner @ Chabad on Campus
  • 17:44 uur (15 januari) – Einde van sjabbat

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

Pesach Seider Amsterdam 2024 – inschrijving gesloten

Een unieke Pesachviering voor Joodse Studenten en Young Professionals

Sjabbatdiner, de Pesacheditie – 26 april

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.