Sjabbatdiner 15 juli 2022

"The place to be" op vrijdagavonden! Heerlijk eten, een diverse groep Joodse jongeren en fascinerende gesprekken. Deel je shabbatavond met Joodse studenten en Young Professionals uit Nederland en het buitenland.

15 juli

15 juli

Shabbatavonden bij Chabad on Campus zijn de perfecte manier om het eindigen van een drukke week te vieren. Kom samen met onze gezellige internationale en Nederlandse groep van studenten en Young Professionals voor avondeten, wijn en kiddoesj. Geniet van drie gangen bestaande uit klassieke maaltijden en vernieuwde favorieten, neem je vrienden mee en proef van één van de grootste rijkdommen die het Joodse volk kent – shabbat.

Chabad on Campus is het centrale ontmoetingspunt voor jonge Joden in Nederland. In de afgelopen negen jaar zijn meer dan duizend jongeren onderdeel geweest van onze speciale vrijdagavonden. Shabbat bij Chabad on Campus biedt jou de perfecte omgeving om nieuwe mensen te ontmoeten en bij te praten met vrienden.

 

Details

Het shabbatdiner bij Chabad on Campus is volledig gratis! Mocht je willen doneren aan Chabad on Campus of een shabbatviering willen sponsoren, dan is dat mogelijk via deze link: https://chabadoncampus.nl/en/donate/

 

Locatie

De exacte locatie van de activiteit ontvang je na registratie, maar de activiteiten van Chabad on Campus nemen vrijwel altijd plaats in de buurt van de Zuidas (dichtbij station Amsterdam Zuid).

Voor sommigen symboliseert shabbat bij Chabad on Campus het einde van de week, maar voor anderen juist het begin van een viering. Desondanks zijn de shabbatmaaltijden bij Chabad on Campus voor velen het hoogtepunt van hun week!

 

Shabbattijden

Begin van sjabbat en het aansteken van de kaarsen: 20:10

Sjabbatdiner bij Chabad on Campus: 20:00

 

 

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

Sjabbatdiner vrijdag 2 december

Geniet van avondeten, wijn en kiddoesj met zowel gezellige internationale als Nederlandse studenten en Young Professionals op de Amsterdamse Zuidas.

Sjabbatdiner vrijdag 16 december

Geniet van avondeten, wijn en kiddoesj met zowel gezellige internationale als Nederlandse studenten en Young Professionals op de Amsterdamse Zuidas.

Kick off Chanukah & Watch the World Cup Final

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste nieuws en over Chabad on Campus en opkomende evenementen.

Contact

Gustav Mahlerplein 2 Amsterdam, 1082MA Netherlands

020-341-7398
info@chabadoncampus.nl

© 2021 Stichting Chabad On Campus Nederland & Chabad Amsterdam South (Zuidas)

Dit online platform is mede mogelijk gemaakt door Stichting Collectieve Maror-Gelden Nederland