Shabbat Diner 17 Maart - voor Joodse Studenten & Young Professionals

Onder het genot van een viergangen diner, disconnected from the world, doe je mee aan deze prachtige sjabbat-traditie en ontmoet je andere Joodse studenten en young professionals, Nederlands en Internationaal.

17 maart 2023

17 maart 2023

Als je drukke studie/werkweek ten einde loopt dan is het Sjabbat Dinner bij Chabad on Campus op de Amsterdamse Zuidas een perfecte gelegenheid om je week op een zinvolle manier te concluderen.

Onder het genot van een viergangen diner, disconnected from the world, doe je mee aan deze prachtige sjabbat-traditie en ontmoet je andere Joodse studenten en young professionals, Nederlands en Internationaal.

Chabad on Campus is het centrale ontmoetingspunt voor jong Joods Nederland. De afgelopen tien jaar namen meer dan twee duizend jongeren deel aan o.a.  deze unieke vrijdagavonden. Kortom, de sjabbat diner bij Chabad on Campus zijn laagdrempelig, leuk en vooral een ideale gelegenheid om  bij te praten met oude vrienden dan wel om nieuwe mensen te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.

Details

Er zijn geen kosten verbonden aan het sjabbat diner voor studenten en young professionals die in Nederland studeren dan wel wonen . Wil je wel een donatie doen aan Chabad on Campus of een shabbat viering sponsoren dan kan dat via deze link: https://chabadoncampus.nl/doneren/

Aan bezoekers (die niet in Nederland studeren/werken/wonen) vragen wij een bijdrage van €25,- die te voldoen is via de bovenstaande link dan wel over te boeken naar bankrekeningnummer NL14ABNA0422148091

 

Locatie

De activiteiten van Chabad on Campus vinden vrijwel altijd plaats in de omgeving van de Zuidas (in de directe nabijheid van station Amsterdam Zuid). De exacte locatie van de activiteit ontvang je na aanmelding.

“Voor sommigen symboliseert shabbat bij Chabad On Campus het einde van de week, voor anderen het begin van een feest. Hoe dan ook zijn voor velen de shabbatmaaltijden bij Chabad On Campus het hoogtepunt van hun week!”

 

Sjabbat Tijden

Aanvang en einde sjabbat tijden kunt u vinden via: chabad.org

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

No data was found

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.