Sjabbatlunch voor Joodse Studenten en YP's - 23 Dec

Tijd om te ontspannen en contacten op te doen tijdens een heerlijke lunch.

23 december 2023

23 december 2023

Als je drukke studie- of werkweek ten einde loopt dan is het een goed om je week af te sluiten op een zinvolle manier in een hartverwarmende sfeer. Pak een moment om te ontspannen en contacten op te doen in dit weekend met het minste aantal lichturen dit jaar. In plaats van een diner ben je deze week welkom voor een sjabbatlunch met Joodse studenten en young professionals.

Chabad on Campus is het centrale ontmoetingspunt voor jong Joods Nederland. De afgelopen tien jaar namen duizenden jongeren deel aan o.a.  deze unieke vrijdagavonden. De sjabbatmaaltijden bij Chabad on Campus zijn laagdrempelig, leuk en vooral een ideale gelegenheid om bij te praten met oude vrienden dan wel om nieuwe mensen te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.

Eventdetails
Datum: Zaterdag 23 december
Tijd: 12.30 uur
Location: De locatie van de activiteit ontvang je na aanmelding.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan de Sjabbatlunch voor studenten en young professionals die in Nederland studeren, dan wel wonen. Wil je wel een donatie doen aan Chabad on Campus of een Sjabbatviering sponsoren? Dat kan via https://chabadoncampus.nl/doneren.

Aan bezoekers (die niet in Nederland studeren, werken of wonen) vragen wij een bijdrage van € 25,-. Dit is te voldoen is via https://chabadoncampus.nl/doneren.

Sjabbattijden
Het begin van Sjabbat en het aansteken van de kaarsen is deze vrijdag om 16:15 uur en eindigt zaterdag om 17:20 uur.

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 23 feb

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 1 maart

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 8 maart (volgeboekt)

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 15 Maart

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 22 maart

Purim Cocktail Avond

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.