Sjabbatlunch zaterdag 24 december

Sluit de week af met een fantastische sjabbatlunch met zowel gezellige internationale als Nederlandse studenten en Young Professionals in Amsterdam Zuid!

Sjabbatlunch 29 oktober

Sjabbatlunch 29 oktober

Krijg wegens het volgeboekte sjabbatdiner deze zaterdagmiddag de unieke kans om met elkaar alsnog sjabbat in te luiden tijdens de lunch bij Chabad on Campus! Het is de perfecte manier om het eindigen van de drukke week te vieren met zowel gezellige internaitonale als Nederlandse studenten en Young Professionals in Amsterdam-Zuid.

 

Chabad on Campus is het centrale ontmoetingspunt voor jonge Joden in Nederland. Sjabbat bij Chabad on Campus biedt jou de ideale toegankelijke en Joodse omgeving om nieuwe mensen te ontmoeten en bij te praten met oude bekenden en vrienden!

 

Details

Sjabbatlunch bij Chabad on Campus is gratis voor lokale studenten. Bezoekers kunnen ons mailen (info@chabadoncampus.nl) voor informatie over de kosten. Mocht je willen doneren aan Chabad on Campus of deze sjabbat willen sponsoren, dan is dat mogelijk via deze link: https://chabadoncampus.nl/en/donate/

 

Locatie:

De exacte locatie van de activiteit ontvang je na registratie, maar deze activiteit zal plaatsvinden in de buurt van de Zuidas (dichtbij station Amsterdam Zuid). 

 

Tijdstip:

Begintijd sjabbatlunch: 12:45

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 21 juni

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 28 juni

Eindejaars-BBQ voor Joodse Studenten, YP’s en Staf

Sluit je aan bij honderden Joodse studenten, universiteits- en hogeschoolmedewerkers en yp’s voor een heerlijke BBQ, hippe Israëlische muziek en goed gezelschap

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 5 juli

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 12 juli

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 19 juli

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.