Studentencafé maandag 7 november

Begin de week goed bij Chabad on Campus onder het genot van een gezellige maaltijd met jouw medestudenten!

Student Cafe 7 november 2022

Student Cafe 7 november 2022

Het begin van de week valt voor velen zwaar: weer studeren, werken en op tijd opstaan. Dit, in combinatie met de naweëen van het weekend, kan logischerwijs leiden tot een gebrek aan energie om te koken. Begin de week goed bij Chabad on Campus met een kleinschalig, laagdrempelig en gezellig diner op de maandagavond! Maandagavonden bij ons zijn ideaal om te praten over het afgelopen weekend en het begin van de week met jouw medestudenten. 

Deze huiselijke maandagavonddiners worden door Joodse studenten uit heel Nederland bezocht en het menu wordt wekelijks op onze socialemediapagina’s geplaatst. 

Laat je verrassen door de kookkunsten van Esty en geniet van heerlijk koosjer eten bij ons Studentencafé op maandagavond! Meld je aan via het registratieformulier op deze pagina en ontvang verdere details na acceptatie via de e-mail.

Tijdstip en locatie: Het studentencafé is maandagavond van 18:30-19:30 en vindt plaats op de Zuidas (dichtbij station Amsterdam Zuid). Meer informatie over de exacte locatie ontvang je, wegens veiligheidsredenen, na registratie.

Kosten: Vijf euro per persoon.

Registreer je via het registratieformulier op deze pagina.

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 31 mei

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.