Tweede avond van Rosh Hashanah kleinschalig diner 26 september

Op maandag 26 september luidden wij de tweede avond van Rosh Hashanah in met het blazen op de sjofar en een kleinschalig diner in Amsterdam Zuid!

26 september Rosh Hashanah

26 september Rosh Hashanah

Heb je het grootse Rosh Hashanah diner op zondag gemist? Of wil je graag nogmaals de gezelligheid opzoeken met Nederlands’ leukste Joodse jongerengemeenschap? Op maandag 26 september luiden wij de tweede avond van Rosh Hashanah in met het blazen op de sjofar in Amsterdam Zuid! 

 

In tegenstelling tot ons grote diner op zondag, zal de maandagavond in het teken staan van kleinschalige gezelligheid in een huiselijke sfeer. Vier het Joodse nieuwjaar met zowel Nederlandse als internationale Joodse studenten en Young Professionals! 

 

Het diner op 26 september biedt de ideale mogelijkheid om nieuwe vrienden te ontmoeten, of met oude bekenden bij te praten in een laagdrempelige en gemoedelijke omgeving. 

 

Tijdstip: 18:30 sjofarblazen gevolgd door het diner

 

Locatie: De exacte locatie van de activiteit ontvang je na registratie, maar deze activiteit zal plaatsvinden in de buurt van de Zuidas (dichtbij station Amsterdam Zuid).

 

Kosten: Dit kleinschalige Rosh Hashanah diner bij Chabad on Campus is gratis. Mocht je willen doneren aan Chabad on Campus of dit evenement willen sponsoren, dan is dat mogelijk via deze link: https://chabadoncampus.nl/en/donate/

 

Meld je aan via het registratieformulier op deze pagina!

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

Yom Kippur 4 oktober: Maaltijd voor het vasten en sjoeldienst (Kol Nidre)

Gezamenlijk luiden wij de heiligste dag van het jaar in met een maaltijd voorafgaand aan het vasten en de Kol Nidre-sjoeldienst.

Yom Kippur 5 oktober: Mincha, Ne’ila en post-vastenmaaltijd

Samenkomen ter afsluiting van de heiligste dag van het jaar met de Mincha, Ne’ila, Havdala en een post-vastenmaaltijd.

Sjabbatdiner vrijdag 21 oktober

Geniet van avondeten, wijn en kiddoesj met zowel gezellige internationale als Nederlandse studenten en Young Professionals in Amsterdam Zuid!

Jewish Learning Circle dinsdag 25 oktober

Neem deel aan onze Jewish Learning Circle voor discussie en dialoog over maatschappelijk relevante onderwerpen verbonden aan het jodendom!

Studentencafé dinsdag 25 oktober

Begin de week goed bij Chabad on Campus onder het genot van een gezellige maaltijd met jouw medestudenten!

Sjabbatdiner vrijdag 28 oktober – VOLGEBOEKT

Geniet van avondeten, wijn en kiddoesj met zowel gezellige internationale als Nederlandse studenten en Young Professionals in Amsterdam Zuid!

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.

Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang het laatste nieuws en over Chabad on Campus en opkomende evenementen.

Contact

Gustav Mahlerplein 2 Amsterdam, 1082MA Netherlands

020-341-7398
info@chabadoncampus.nl

© 2021 Stichting Chabad On Campus Nederland & Chabad Amsterdam South (Zuidas)

Dit online platform is mede mogelijk gemaakt door Stichting Collectieve Maror-Gelden Nederland