Yom Kippur 5 oktober: Mincha, Ne’ila en post-vastenmaaltijd

Samenkomen ter afsluiting van de heiligste dag van het jaar met de Mincha, Ne'ila, Havdala en een post-vastenmaaltijd.

5 oktober

5 oktober

Op woensdag 5 oktober komen wij bij elkaar ter afsluiting van de heiligste dag van het jaar. Studenten, Young Professionals en andere leden van onze gemeenschap komen naar Chabad on Campus voor de toegankelijke sjoeldiensten tijdens Yom Kippur (Mincha en Ne’ilah). De uitleg is in het Engels zodat iedereen, jong en oud, kan meedoen met de diensten. 

 

Deel in de spiritualiteit van Jom Kippoer door gezamenlijk te bidden en zingen bij Chabad on Campus. Ter ondersteuning van de lange diensten en het gelijktijdige 26-uur lange vasten, is er bij ons airconditioning en zijn er comfortabele stoelen op locatie!

 

Locatie: Wegens veiligheidsoverwegingen wordt de exacte locatie van het evenement bekend gemaakt via de acceptatiemail na aanmelding via het registratieformulier.

 

Tijden:

 

18:30 Ne’ilah

19:43 Sjemot 

20:02 Havdala en maaltijd na het vasten 

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 28 juni

Eindejaars-BBQ voor Joodse Studenten, YP’s en Staf

Sluit je aan bij honderden Joodse studenten, universiteits- en hogeschoolmedewerkers en yp’s voor een heerlijke BBQ, hippe Israëlische muziek en goed gezelschap

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 5 juli

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 12 juli

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 19 juli

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.