Zondagochtend Joodse Les voor Kinderen

Joodse les op de zondagochtend voor kinderen.

Zondagochtend Joodse les met Esty 30 oktober

Zondagochtend Joodse les met Esty 30 oktober

Professionaliteit en huiselijkheid zijn de twee kenmerken van alle Chabad on Campus activiteiten en deze elementen zijn dan ook  aanwezig tijdens de Joodse lessen voor kinderen op zondagochtend.

Voor kinderen die gedurende de week niet naar een Joodse school gingen, is Esty Jacobs drie jaar geleden deze Joodse les begonnen. Zij vond het belangrijk voor ieder kind deskundig en professioneel Joods onderwijs beschikbaar zou zijn.

Gedurende de afgelopen paar jaar zijn er steeds meer leerlingen bij gekomen. Groei mag echter niet ten koste gaan van kwaliteit. De insteek is dat er voor elk groepje van drie/vier een eigen docent/coach aanwezig is.

Nauw contact met de ouders is voor ons van belang. Dit opdat wij  op deze wijze de onderwijsvraag van de ouders kunnen personaliseren voor elke leerling. 

Chabad on Campus maakt gebruik van van Montessori-achtige lesmethoden waardoor elk kind op eigen niveau informatie tot zich kan nemen alsook Ivriet kan leren.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@chabadoncampus.nl

 

 

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

No data was found

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.