Doneren

Doneren

Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Uw gift helpt ons om de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen. Wij zijn u dankbaar!

15

Feestdagen

Bij Chabad on Campus is elke feestdag weer een feest! Met de tradities als uitgangspunt worden vernieuwende elementen aangebracht. Soms wordt een feestdag gevierd in een kleine setting maar regelmatig ook groots en meeslepend!

18

Choepa

Bij 18 jonge stellen was Chabad on Campus de afgelopen jaren betrokken bij het voltrekken van dan wel de voorbereidingen op hun Choepa.

40

Sjabbat diners

Elke vrijdagavond ontvangen de Rabbijn en Rebbetzin Nederlandse en buitenlandse jongeren voor een inspirerende en unieke sjabbat ervaring.

3000

Mensen per jaar

Elk jaar bereikt Chabad on Campus gemiddeld zo'n 3000 mensen. De doelgroep bestaat uit studenten, Young Professionals en vooral jonge gezinnen.

Steun ons met uw donatie

Met een eenmalige donatie steunt u ons werk voor de Joodse gemeenschap. Door lid te worden van de Chai club steunt u ons structureel. Er is keuze uit drie lidmaatschappen. Elke donatie is waardevol!

Via de bank kunt u een gift naar naar ons overboeken op IBAN nummer: NL14ABNA0422148091 ( t.n.v. St Chabad on Campus ) óf je kan makkelijk eenmalig doneren via de onderstaande knop. Wij beschikken over een ANBI status waardoor uw gift fiscaal aftrekbaar is.

óf word lid van de Chai Club en doneer maandelijks:

Chai Club Brons Membership

1 x €18,- per maand

Chai Club Zilver Membership

2 x €18,- per maand

Chai Club Goud Membership

5x €18,- per maand