High School Graduation Shabbat

Kom het slagen van je examen bij ons vieren met een speciaal Sjabbat en ontmoet je andere Joodse studenten en young professionals.

14 juli 2023

14 juli 2023

Je hebt hard geblokt om je examens te halen en nu is het tijd voor een feestje!

Vrijdag 14 juli 2023 willen we met jou vieren dat je geslaagd bent! Zijn jouw Joodse vrienden ook geslaagd? Neem ze mee, dan maken we er samen een geweldige sjabbat van!

 

Chabad on Campus
Chabad on Campus is het centrale ontmoetingspunt voor jong Joods Nederland. De afgelopen tien jaar namen meer dan twee duizend jongeren deel aan o.a.  deze unieke vrijdagavonden. Kortom, de sjabbat diners bij Chabad on Campus zijn laagdrempelig, leuk en vooral een ideale gelegenheid om bij te praten met oude vrienden dan wel om nieuwe mensen te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.

Locatie
De activiteiten van Chabad on Campus vinden vrijwel altijd plaats in de omgeving van de Zuidas (in de directe nabijheid van station Amsterdam Zuid). De exacte locatie van de activiteit ontvang je na aanmelding.

“Voor sommigen symboliseert sjabbat bij Chabad On Campus het einde van de week, voor anderen het begin van een feest. Hoe dan ook zijn voor velen de sjabbatmaaltijden bij Chabad On Campus het hoogtepunt van hun week!”

Sjabbattijden
Aanvang- en einde sjabbattijden kunt u vinden op chabad.org.

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 23 feb

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 1 maart

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 8 maart (volgeboekt)

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 15 Maart

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 22 maart

Purim Cocktail Avond

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.