Pegisha in Praag: Shabbat with your tribe - 9-11 feb

Beleef een onvergetelijk Shabbatsweekend in Praag, Tsjechië

9 - 11 februari 2024

9 - 11 februari 2024

Heb je weleens van Pegisha in New York City gehoord, maar het was te ver om erheen te gaan? Heb je je altijd afgevraagd hoe het zou zijn om sjabbat met andere studenten van over de hele wereld te vieren? Geen zorgen, want Pegisha komt naar Europa!

Je houdt al van de sfeer bij Chabad on Campus NL. Pegisha doet dat nog eens groter, beter, langer en met veel meer mensen. Dit sjabbat-weekendfeest verbindt duizenden Joodse studenten van veel verschillende landen voor geweldig en wild weekend, vol met eten, zingen en feest. Vier sjabbat als nooit tevoren. En wie weet leer je er nog eens iets van!

Eventdetails
Datum: 9 – 11 februari 2024
Locatie: Praag, Tsjechië
Kosten: € 150,- inclusief hotel

Wachtlijst
Er zijn momenteel meer aanmeldingen dan plaatsen voor de Pagisha, je kunt je aanmelden voor de wachtlijst. Er wordt contact met je opgenomen als er een plaats vrij komt. Vul niet het formulier op onze website in voor de wachtlijst, maar gebruik deze link: https://forms.gle/aNK7tPmZX7e4QEoz9.

Geen Sjabbatdiner in Amsterdam
Yanki en Esty zullen naar de Pegisha gaan, dus er is dit weekend geen sjabbatdiner in Amsterdam.

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

No data was found

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.