Pesach Seider 2024- inschrijving gesloten

Chabad on Campus is verheugd om jou uit te nodigen voor een onvergetelijk Pesach Seider evenement, dat gehouden wordt op 22 april in Amsterdam. Dit jaar belooft Seider een unieke en onvergetelijke ervaring te worden voor alle bezoekers, of je nou een doorgewinterde Seiderganger bent of nieuw in deze traditie.

22 april

22 april


~ Door het grote aantal aanmeldingen is de registratie voor dit event gesloten ~

Pesach Seider
Een Tijd om te Herenigen met Traditie en Gemeenschap

Chabad op de Campus is verheugd om jou uit te nodigen voor een onvergetelijke Pesach Seider dat zal plaatsvinden op 22 april 2024 op een geweldige locatie in Amsterdam. Dit jaar belooft Seider een unieke en onvergetelijke ervaring te worden voor alle bezoekers, of je nou een doorgewinterde Seiderganger bent of nieuw in deze traditie.

De Seider zal in het Engels worden gehouden om ervoor te zorgen dat iedereen volledig kan deelnemen en de betekenis van elke ritueel begrijpt. De deuren zijn open 21:00 uur, waarna we de kaarsen zullen aansteken en de werkelijke Seider zullen beginnen. We zullen worden geleid door de traditionele lezingen, liederen en symbolische gerechten.

Eventdetails
Datum: maandag 22 april 2024
Start: 21:00 uur
Locatie: Amsterdam-Zuid

Kosten
De kosten van het evenement zijn 25 euro voor studenten die zich vóór 5 april registreren en 35 euro voor wie zich daarna registreert. Voor niet-studenten bedragen de kosten 50 euro als ze zich vóór 5 april registreren, en 75 euro als ze zich daarna registreren. Als je je bijzonder vrijgevig voelt, kun je er ook voor kiezen om het evenement te sponsoren voor 180 euro, zodat anderen aan de Seider kunnen deelnemen.

Betalingen kunnen worden gedaan via Tikkie: https://tikkie.me/pay/StChabadNL/512Shiy4W5AEY2LFEFk77G of via: chabadoncampus.nl/en/donate.

We raden je aan om vroeg te registreren om je plek veilig te stellen en te profiteren van de early bird-prijs. We begrijpen dat niet iedereen zich de volledige kosten van de Seider kan veroorloven en we willen niet dat iemand vanwege financiële beperkingen wordt buitengesloten. Als u financiële ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en we zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen.


De Pesach Seider is een essentieel onderdeel van de Joodse traditie, ter herdenking van de bevrijding van het Joodse volk uit de slavernij in het oude Egypte. Het is een tijd om opnieuw verbinding te maken met ons verleden, onze vrijheid te vieren en na te denken over de universele thema’s van verlossing en vernieuwing. De Seider zit vol met rituelen en symbolen, zoals de bittere kruiden, Matzes en de vier bekers wijn, die allemaal herinneringen zijn aan de harde omstandigheden van de slavernij en het wonder van onze bevrijding.

Naast de traditionele elementen van de Seider heeft Chabad op de Campus verschillende verrassingen en interactieve activiteiten gepland om de avond nog leuker en betekenisvoller te maken. Je krijgt de kans om andere studenten en young professionals uit diverse achtergronden te ontmoeten, verhalen en inzichten te delen en verbinding te maken met je Joodse identiteit in een warme en gastvrije sfeer.

Tot slot is de Pesach Seider een speciaal en betekenisvol evenement dat mensen van alle achtergronden samenbrengt om onze gedeelde erfgoed en tradities te vieren. Of je nou opnieuw verbinding wilt maken met uw Joodse wortels of gewoon wilt genieten van een feestelijke avond met vrienden, we nodigen je uit om deel te nemen aan deze onvergetelijke ervaring. We kijken ernaar uit om met jou samen te vieren en wensen je een vreugdevol Pesach!

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door de hulp van Stichting Collectieve Maror Gelden Nederland.

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

Sjabbatdiner, de Pesacheditie – 26 april

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.