Sjabbatdiner voor Joodse studenten en YP's - 22 sep

Onder het genot van een viergangendiner, disconnected from the world, doe je mee aan deze prachtige sjabbat-traditie en ontmoet je andere Joodse studenten en young professionals, Nederlands en Internationaal.

22 sep 2023

22 sep 2023

Als je drukke studie/werkweek ten einde loopt dan is het Sjabbat Dinner bij Chabad on Campus op de Amsterdamse Zuidas een perfecte gelegenheid om je week op een zinvolle manier te concluderen.

Onder het genot van een viergangen diner, disconnected from the world, doe je mee aan deze prachtige sjabbat-traditie en ontmoet je andere Joodse studenten en young professionals, Nederlands en Internationaal.

Chabad on Campus is het centrale ontmoetingspunt voor jong Joods Nederland. De afgelopen tien jaar namen meer dan twee duizend jongeren deel aan o.a.  deze unieke vrijdagavonden. Kortom, de sjabbat diner bij Chabad on Campus zijn laagdrempelig, leuk en vooral een ideale gelegenheid om bij te praten met oude vrienden dan wel om nieuwe mensen te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.

Details
Er zijn geen kosten verbonden aan het Sjabbatdiner voor studenten en young professionals die in Nederland studeren, dan wel wonen. Wil je wel een donatie doen aan Chabad on Campus of een Sjabbatviering sponsoren? Dat kan via https://chabadoncampus.nl/doneren.

Aan bezoekers (die niet in Nederland studeren, werken of wonen) vragen wij een bijdrage van € 25,-. Dit is te voldoen is via bovenstaande link of door het over te boeken naar bankrekeningnummer NL14ABNA0422148091, t.n.v. Chabad on Campus.

Locatie
De activiteiten van Chabad on Campus vinden vrijwel altijd plaats in de omgeving van de Zuidas (in de directe nabijheid van station Amsterdam-Zuid). De exacte locatie van de activiteit ontvang je na aanmelding.

Het Sjabbatdiner begint iedere week om 19:00 uur.
Aanvang- en einde sjabbattijden kan je vinden op www.chabad.org.

“Voor sommigen symboliseert sjabbat bij Chabad On Campus het einde van de week, voor anderen het begin van een feest. Hoe dan ook zijn voor velen de sjabbatmaaltijden bij Chabad On Campus het hoogtepunt van hun week!”

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

Sjabbatdiner voor Joodse Studenten en YP’s – 31 mei

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.