Zondagochtend Joodse Les voor kinderen

Drie jaar geleden is Esty begonnen met Joodse les voor kinderen die niet op een Joodse school zitten. De lessen worden gegeven op zondagochtend. Chabad on Campus vindt het belangrijk dat er ook voor deze kinderen kundig en professioneel Joods onderwijs beschikbaar is.

9 januari 2022

9 januari 2022

Professioneel en huiselijk zijn twee elementen die terugkomen in de Chabad on Campus programmering. Zo ook bij de Zondagochtend Joodse Les.

Drie jaar geleden is Esty begonnen met Joodse les op de zondagochtend, voor kinderen die niet op een Joodse school zitten. Chabad on Campus vond het belangrijk dat er ook voor hen kundig en professioneel joods onderwijs beschikbaar was. Sinds de start weten steeds meer ouders Chabad on Campus te vinden voor de klassikale zondagochtend joodse les alsook voor privé lessen.

Middels het gebruik van Montessori-achtige lesmethoden, alsook door aanwezigheid en betrokkenheid van de ouders te bemoedigen, kan ieder kind op eigen niveau genieten van joods onderwijs op een wijze dat ook de ouders er zich aangenaam bij voelen.

De Joodse les op zondagochtend is bedoeld voor kinderen van groep 1 t/m 3 en groep 4 t/m 7 waarvan een groot deel gedurende de week niet naar een Joodse school gaan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via esty@chabadoncampus.nl.

Aanmeldformulier

Andere activiteiten

No data was found

Donaties

Het werk van Chabad on Campus wordt mogelijk gemaakt door giften van instellingen en particulieren. Wij zijn dankbaar dat ook u overweegt om ons werk ten behoeve van de toekomst van Joods Nederland te ondersteunen.

Stichting Chabad on Campus beschikt over een ANBI-status waardoor giften in principe fiscaal aftrekbaar zijn.